Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиВеселин Марешки направи поредния си остър коментар за

...
Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиВеселин Марешки направи поредния си остър коментар за
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Жаждата за власт срина ДБ и Манолова до дъното на унижението им

Снимка Фейсбук/Веселин Марешки

Веселин Марешки направи следващия си изострен коментар за комплицираната политическа ситуация в България.

ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ СРИНА Демократична България И МАНОЛОВА ДО ДЪНОТО НА УНИЖЕНИЕТО ИМ

Има Такъв Народ съдебна експертиза ГАВРЯТ С ТЯХ, ТЕ ТЪРПЯТ И ЧАКАТ ПОСТОВЕ

Личните обиди, цинизмите, нападките с думи, отишли прекомерно надалеч от естествените словесни борби – това е всекидневието в 46-то Народно заседание. Това са сега връзките сред партиите, които излъгаха гласоподавателите, че носят смяна и от които българите чакаха да свършат нещо положително за тях. Ще има да чакат.

Всъщност единственото, което направиха тези хора, е да изкопаят дъното на българската политика и да покажат на всички, че за постове са подготвени да ги заплюят в лицето. Публично.

След като разгласи евентуалните си сътрудници за предатели, водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов изписа серия неуместни обстоятелства от биографията на водача на Демократична България Христо Иванов –че е наследник на комунисти, че майка му е защитничка на Ахмед Доган, че няма необикновен трудов стаж, че е с отнети адвокатски права, министър на Борисов и така нататък Но тази офанзива бледнее пред епитетите на хората на Трифонов. „ Соросоиди и майкопродавници ” –така претендентът за правосъден министър Момчил Иванов назова политиците от Демократична България.

За Тошко Йорданов Демократична България са „ долни политически джендъри ”. А по адрес на Мая Манолова написа – „ изплискан леген, орешарка, ПееФка, протестърка с твърда Движение за права и свободи поддръжка изодзаде ”. Хаджигенов за него е „ магистралка ”. Йорданов споделя в обществените мрежи и безсрамен пост отново за Манолова, наричана „ олигофренка ”, написан не от кого да е, а от самия претендент за министър-председател Пламен Николов! И това са единствено част от епитетите, които Има Такъв Народ пуска против водачите на Демократична България и ИСБГНИ, с които сякаш ще ръководят дружно.

На предходните избори някои ме укоряваха, че върша коалиция с Каракачанов и Симеонов – хора, които преди този момент съм подлагал на критика. И надали не някои тв водещи бяха „ надълбоко възмутени ”. Не отчитаха обстоятелството, че рецензиите бяха с цялостно основание- и за харчовете за самолети, и за разкритията за продажбата на български паспорти, и за отношението към майките на децата с увреждания. Това са кардинални рецензии. Неслучайно водачите се оттеглихме от листите. Защото имаме правила и тъй като общите идеали са по-важни от нечие его.

Това обаче, което виждаме в този момент, е, че ще създадат коалиция хора, които освен не могат да се понасят едни други, които нямат никакви общи полезности, да не кажа, че въобще нямат такива, само че и не пестят цинизмите едни против други. Как биха работили дружно?! Абсурд! Но пък никой не им задава тези неуместни въпроси! Странно за какво същите публицисти в този момент не са възмутени от тази замяна и от тази безпринципна пасмина!

Кое обаче е най- грозното от всичко?! Това, че след тези цинизми и обиди Христо Иванов продължава да стои на колене пред Има Такъв Народ и повтаря, че е подготвен на договаряния за държавно управление и че е разполагаем. Мая Манолова също се прави, че „ дъжд я вали ” и не реагира - очевидно, с цел да не пропусне делбата на „ баницата ”.

Какъв е изводът от грозния театър, който ни разиграват тези хора: че постовете във властта са им значими непременно и че достолепието им не коства и пукната пара. Жални Христо и Мая! Готови са да изтърпят и най-големите насмешки на сценаристите, единствено и единствено да не изтърван келепира. Тези ли желаете да ръководят?! Я си помислете отново!, написа Веселин Марешки в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР