Снимка: Фейсбук/Станислав НедковММА боецът и шеф на федерацията в този

...
Снимка: Фейсбук/Станислав НедковММА боецът и шеф на федерацията в този
Коментари Харесай

Стъки обяви, че инициира национален референдум с 3 точки

Снимка: Фейсбук/Станислав Недков

ММА боецът и началник на федерацията в този спорт Станислав Недков-Стъки разгласи, че инициира народен референдум. Той ще е с 3 точки. Стъки счита, че народът би трябвало да бъде питан дали желае машинно гласоподаване, да се одобри ли еврото и би трябвало ли българите в чужбина да имат право на глас на изборите за национално заседание и президент, написа " Евроком ".

Въпросите, които съгласно Недков би трябвало да бъдат решени на народен референдум са следните: 

1. Трябва ли да има 100% машинно гласоподаване?

,,Данните от последните избори - в секциите с машини интензивността е 38%, а с хартия е към 50%. Имаме най-ниската изборна интензивност на прехода. 2 200 000 гласоподаваха с хартиена бюлетина на 4 април 2021 година Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласоподават, откакто в 45 Народно събрание бе въведено наложителното машинно гласоподаване.

Конституционният съд не изиска да ни чуе, би трябвало да ги задължим да го създадат посредством този Референдум. Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласоподаване, скоро по-късно го анулираха, като в Германия даже беше неразрешено от Конституционен съд - заради неяснота на цялата процедура на гласоподаване ".

2. Да одобри ли България еврото?

,,Според мнозина специалисти това ще докара до повишение на цените на артикули и услуги, само че не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от дребното български неща, които към момента не са ни лишили. Посегнаха на фамилията (дъгата), на децата (осиновяване), на хорото и традициите (чалгата на Слави). Съгласни ли сме да си дадем геройския,,лев "? ". 

3. Трябва ли да гласоподават българите в чужбина?

,,Основен приотитет на КПД е битката с демографската рецесия. Трябва да създадем по този начин, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за почтено отчитане на техния глас е съвсем нулева. Държавата да сътвори условия за стопански напредък, вложения и разкриване на нови работни места, с цел да прибере в родината тези българи, които са отишли краткотрайно или сезонно да работят в чужбина. За българите, които са се открили трайно там, гласуването е един добър мотив те да се приберат в родината, с цел да видят родственици и другари ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР