Снимка Фейсбук/Николай СлатинскиББ управляваше цяло десетилетие без стратегия. Правителствата му

...
Снимка Фейсбук/Николай СлатинскиББ управляваше цяло десетилетие без стратегия. Правителствата му
Коментари Харесай

Проф. Слатински: ИТН нямат визия, липсва им цел и не притежават програма

Снимка Фейсбук/Николай Слатински

ББ управляваше цяло десетилетие без тактика. Правителствата му бяха стратегически слепи, гледаха да отиграват обстановките, затъваха в ежедневното, действаха по метода Проба-Грешка-Пак проба-Пак неточност...

Но по какъв начин да ръководят другояче тези държавни управления, откакто бяха еднолична благосъстоятелност на ББ, а министрите имаха битието и съзнанието на клавиши, бутони, копчета, натискани от ББ при неговата симулация, импровизация и реплика на ръководство.

Това написа проф. доктор Николай Слатински в персоналния си профил във фейсбук.

С невъоръжено око се вижда, че проектокабинетът на СТ сега няма тактика.

За да има Стратегия първо е нужна Визия, Визията дефинира Целта, а Стратегията дефинира по какъв начин Целта да бъде реализирана. Сетне идва Програмата за осъществяване на Стратегията за реализиране на Целта и за реализиране на Визията.

Има Такъв Народ са антиполитически и извънсистемен индивид, който би трябвало да се трансформира в политически и систематичен артист. Но сега са пъклен надалеч от това. Те нямат Визия, липсва им Цел, отсъства им Стратегия и не имат Програма.

Те са единствено отричане на протичащото се и са изтъкани от положителни (според тях и персонално съгласно СТ) планове.

Вижте им целите - взети като че ли от дебатите и свадите у нас и в медиите през последните 3-4 седмици.

Ето за какво е нелепа цялата тази анти- акция против проектокабинета, която на моменти става омерзителна - съвсем българска.

Сякаш не знаехме що е то СТ и за какво той има почва у нас!

Знаехме, само че ние плюем и псуваме по принцип, тъй като ни е мъчно да го вършим кардинално.

Дайте да изчакаме малко. Да бъдат публично оповестени Има Такъв Народ за победители; президентът да им връчи мандата; да бъде (евентуално) гласувано правителството; да им забележим първите дейности.

Пък след това да стартираме това, което най-силно умеем. Сиреч - да подлагаме на критика, да хулим, да проклинаме и да ненавиждаме. Особено в случай че има защо..., написа още проф. доктор Николай Слатински. 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР