Снимка ФейсбукЛюбопитен съм къде е сега жената, която е снимала

...
Снимка ФейсбукЛюбопитен съм къде е сега жената, която е снимала
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Любопитен съм къде е жената, снимала покоите на Бойко Борисов

Снимка Facebook

" Любопитен съм къде е в този момент дамата, която е снимала покоите на Баце. Възхищавам се на куража й. Снимала е няколко пъти за година и половина. Може да е била ”близка до сърцето му дама ”, постоянна посетителка "

Това   написа журналистът  Иван Бакалов  в обществената мрежа фейсбук. Ето и цялостният текст:

Може и да е пр а, пратена като пощальон с пачки ( ”такса помагане ” - от някой постоянен ”помагач ”), с цел да ги снима, откакто той ги пъхне повърхностно в чекмеджето. Обслужва го, той ляга да ”спинка сладко ” и  така пет пъти (а може би има и още снимки) за година и половина. Настина се желае кураж.
 
" Пратили ми шпиони да се крият по сенките да снимат " - вика Баце. А знае доста добре коя е тя, никой не се е крил, той я е приел в спалнята си. И той знае коя е, и защитата от НСО знае. Но мълчат. И може би я търсят.

И при записа, на който приказва като пийнал, в действителност се прави на забавен преднамерено за пред дама, който желае да си го пусне отново с тази концепция, ще види, че е по този начин. Може да е същата, може да не е. Ако е друга - имаме " шпионки ", куражлийки. Някой е решил на Борисов слабото място.

Къде ли се крие (крият) в този момент? Дали е някогашна разочарована държанка, като онази от Барселона? Дали е някоя модерна Мата Хари?

Ако пък е някогашна държанка, която му отмъщава за отношението (има го на запис от Брюксел по какъв начин с подигравка говореше за къщата в Барселона и не отхвърли да се познава с обитателката, само че говореше подигравателно) - следователно е още по-смела жена.

Абе, сюжет за филм отвред. За сериал.

Дали ще се осмелят продажните малките екрани да снимат подобен сериал?

Или ще развият сюжета по какъв начин едни подли конспиратори, с цел да злепоставят честния, чист като сълза министър председател, внасят револвер, пачки, злато на няколко пъти за година и половина, да ги снимат. И защитата им оказва помощ.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР