снимка ФейсбукИзключително сложно съоръжение. Малко им се карах, че се

...
снимка ФейсбукИзключително сложно съоръжение. Малко им се карах, че се
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна: Накарах им се! Отлагаме ремонта на Аспарухов мост, работата е ...сръткава

снимка Facebook

„ Изключително комплицирано оборудване. Малко им се карах, че се бавят, само че в действителност е доста комплицирано “, това сподели министър-председателят Бойко Борисов във Варна във връзка построяването на новото трасе на бул. „ Левски “.

Премиерът изясни, че строителството е такова, тъй като би трябвало да се планува опцията за „ 100-годишно “ наводняване, т.е. такова, което до момента не е било изпитвано. Според Борисов, досегашната процедура е да се случи бедствието, както в преди години във варненския квартал „ Аспарухово “ с цел да се вземат ограничения. В случая с трасето на новия бул. обаче се работи превантивно.

До три-четири месеца ще има построен паркинг до музея „ Владислав Варненчик “, даде обещание Борисов.

Премиерът заяви също, че към този момент новия стадий от ремонта на Аспарухов мост ще се отсрочи, тъй като текат прекомерно доста поправки в града. „ Сръткава работа, както споделяме не шопите “, разяснява Борисов.

„ Ако варненци желаят, ще се направи рибарско пристанище, както направихме на доста други места като в Поморие, Созопол “, разяснява още министър-председателят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР