Снимка Фейсбук/ХК СпартакБългарска федерация по хандбал беше наградена като топ

...
Снимка Фейсбук/ХК СпартакБългарска федерация по хандбал беше наградена като топ
Коментари Харесай

Росен Добрев получи награда за родния хандбал от EХФ във Виена

Снимка Фейсбук/ХК Спартак

Българска федерация по хандбал беше наградена като топ уредник на събития под егидата на EХФ (Европейска хандбална федерация). Отличието беше връчено от члена на изпълнителното бюро и ръководител на комисията за надпреварите Божидар Джуркович (Сърбия). Признанието за положителната работа на федерацията получи новоизбраният президент на БФХ Росен Добрев във Виена.

ANNER_MARK--

Междувременно Росен Добрев, Теодор Илиев, определеният с нов мандат за президент на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и Мартин Хауслeйтнер, общоприет секретар на ЕХФ, подписаха публично договорите за домакинство на България на EHF Beach Handball Euro`2021, YAC EHF Beach Handball`2021 и EHF Men`s 19 Campionship`2021). Първенството по плажен хандбал на Стария континент за мъже, дами юноши и девойки до 17 години ще се организира през месец юли във Варна, а месец по-късно е и шампионатът в зала за юноши до 19 години, написа страница на ХК Спартак във фейсбук.

За страдание, доцент Росица Димкова не съумя да събере задоволително гласове за място измежду 9-те члена на новата Дисциплинарна комисия на EХФ.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР