Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЮнуз Юнуз, авторът на двата гола при

...
Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЮнуз Юнуз, авторът на двата гола при
Коментари Харесай

Юнуз: Спартак е все по-близо до Б група

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Юнуз Юнуз, създателят на двата гола при триумфа на Спартак против Тополи с 3:0, даде изявление за страницата на варненсикя клуб във фейсбук.

Предлагаме ви го без редакторска интервенция:

- Честита победа и приз на публиката за " Най-добър състезател "! Неочаквано развиване на дуела, само че успеха си е победа, и то с типичен резултат.

- Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Радвам се, че взехме 3-те точки. Както казахте, успеха си е победа.

- Инфарктен мач, който се очакваше да е доста по-лесен. Какво се случи?

- Срещу Спартак е обикновено, всички тимове да се раздават на 100%. Противникът се съпротивлява до самия завършек на мача, а нашата цел беше да ги пречупим. Имахме много положения, най-после успяхме да ги осъществяваме и си взехме точките.

- На полувремето какви бяха наставленията на старши треньора Васил Петров?

- Старши треньорът, без значение какъв е резултатът, постоянно знае по какъв начин да ни повлияе, да ни стимулира и окуражи за победа.

- Докарахте до пред инфарктно положение почитателите, само че успяхте да запазите самообладание и взехте трите точки. Така ли се построява темперамент на победител?

- Благодарим на публиката, че ни поддържа и най-много в самия завършек на дуела, когато всички усещахме,че сме на крачка от гола. Това е футбол, може да се вкара гол и в 1-та минута и в 90-та. В мача с Попово не реализирахме ситуациите си и загубихме точки, този път успяхме. Затова футболът е забавен, тъй като е непредвидим.

- Липсата на съществени играчи ли повлия на цялостния образ на тима?

- Всички сме на едно равнище. При нас няма титуляри, има по-подготвени за съответния мач и треньора взема решение кои са те. Това е колектив. Когато липсва някой, различен ще се нагърби вместо него.

- Последните два мача създавате доста положения в мачовете, само че реализирате по-трудно голове и това ви костваше към този момент точки и опцията да се откъснете недостижимо на върха.   Малшанс или липса на централизация предвид на солидната преднина, която имате?

- Според мен е моментно подценяване и липса на централизация пред гола.

- Предстои ви доста тежко посещение на ФК " Лудогорец " в Разград. Как се подготвяте за тази среща и какви са упованията за дуела?

- Готвим се крепко за мача. Отиваме в Разград, настроени за хубав футбол, а резултата е в резултат на добре свършена работа. Нека победи по-добре квалифицирания тим.

- Ако успехите, ще се почувствате ли с единия крайник в " Б " група?

- Ще играем на 100% футбол против Разград. Очаквам хубав мач. Според мен, с всяка минала среща сме все по- покрай " Б " група.

- Сплотен колектив или мощни индивидуалисти, коя е по-вярната формула за триумф?

- Сплотен колектив и тактическа дисциплинираност. Това, съгласно мен, е формулата за триумфа.

- Пожелаваме ти доста триумфи и здраве!

- Благодаря, Ви доста!!!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР