Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБезапелационно националът по вдигане на тежести от СК

...
Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБезапелационно националът по вдигане на тежести от СК
Коментари Харесай

Христо Христов е спортист на Варна за април. Астери е отбор №1

Снимка Фейсбук/Димитър Димитров

Безапелационно националът по повдигане на тежести от Семеен кодекс „ Титан “-Варна Христо Христов бе разгласен за Спортист на Варна за месец април-2021. Христо се завърна със сребро от Екологичен потенциал в Москва в кат. 109 кг. Негов персонален треньор е Живко Николов.

За тим на месеца е избран отборът по плувне на „ Астери “. Те са първи при дамите от Директива за птиците в отборното нареждане и втори в комплексното класиране.

За №1 на варненското спортно учебно заведение бе оповестена състезателката по плуване на КПС „ Черно море “ Калина Николаева. Калина завоюва 5 златни медала от Дело за оперативна проверка за дами. В онлайн анкетата преди всичко с най-вече гласове е състезателят по кик бокс от Семеен кодекс „ Вокил “ Виктор Ненков. Той е стана първенец на България на К1, 13-14 години в Пазарджик, кат 51 кг. Избран Беше за народен играч. Личен треньор Галин Димов, президент на Конфедерация по кик бокс и муай тай.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР