Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов се изказа ласкаво за сина на

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов се изказа ласкаво за сина на
Коментари Харесай

Борисов за сина на президента: Оставете го на мира, той е рядко готино момче

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов се изрече ласкаво за сина на презиента Румен Радев, който бе заловен да нарушава противоепидемичните мерки.  Познавам го сина на президента, рядко готино момче е, симпатяга, хубав, интелигентен, състезател. На тази възсраст всеки може да наруши нещо, несъмнено с татко му сме правили по-големи нелепости. 

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява проблема със сина на президента Румен Радев, който се забърка в скандал, откакто бе на ваучър в центъра на София, довел до инспекция от Министерство на вътрешните работи.

Непълнолетният Георги Радев, съгласно Борисов, е доста приветлив. Не ви ли е позор да вършиме по този начин с децата, попита той по време на обиколка в Ямбол и района. 

Видимо ядосан от митинг пред дома му в Банкя, той съобщи: Обадиха ми се, отишли шпицкомандите на Радев, Мая Манолова... Децата реват, внуците реват. 

Политиците да запомнят този ден. Ще им пратя фотоси по какъв начин бебетата плачат. Да ги попитам - демократи ли сте вие, това ли е господство на закона. Провокации ли желаете, да се бият хората, добави ядосано Борисов. Не ми се приказва повече, разгласи той в Елхово. 

Близо 1,4 милиарда лв. ще могат да употребяват общините за саниране на жилища и енергийна успеваемост по линия на Националния проект за възобновяване и развиване, стана още ясно по време на визитата на премиера Борисов в Елхово. Министър-председателят подсети за лъжите, които бяха изговорени по какъв начин със санирането ще се лишават домовете на хората. „ Няма по-добра обществена политика от това да дойдат и да ти създадат без пари къщата и да ти създадат по-ниски разноските за отопление ", посочи Борисов, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР