Снимка: Facebook група Шофьори БургасСтана ясно колко са загиналите и

...
Снимка: Facebook група Шофьори БургасСтана ясно колко са загиналите и
Коментари Харесай

Полицията и УМБАЛ-Бургас с последни данни за касапницата в Айтос

Снимка: Фейсбук група Шофьори Бургас

Стана ясно какъв брой са починалите и потърпевшите при тежката злополука

От ОД на Министерство на вътрешните работи и УМБАЛ-Бургас излязоха с последни данни за тежката злополука в Айтос, при която камион, претрупан с над 30 т жито опустоши коли на ул. „ Хаджи Димитър “, съобщи Флагман. 

Общо 11 транспортни средства са взели участие в мелето. Има една жертва – 28-годишната жена в джипа с търговищка регистрация. След удара газовата бутилка в него се е взривила, пламъците за секунди са обхванали транспортното средство. Невредим от колата е излязъл мъжът на починалата.

От УМБАЛ-Бургас оповестиха, че потърпевшите са общо 6 души. По данни на незабавните медици от колите за спешна помощ други потърпевши не се чакат. Трима от пациентите са леко потърпевши, останалите трима - приблизително тежко. Предстоят още проучвания, в това число образни, и съвещания за уточняване на положението с други експерти от болничното заведение. По първична преценка на експертите в Шокова зала, към този момент няма пациент с заплаха за живота.

Пешеходката, блъсната в региона на айтоската автогара, е жива, с пострадвания.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР