Снимка: Facebook, Борисов Магдалена Серафимова е медицинската сестра ваксинирала Борисов,

...
Снимка: Facebook, Борисов Магдалена Серафимова е медицинската сестра ваксинирала Борисов,
Коментари Харесай

Софиямед: Магдалена Серафимова е сестрата ваксинирала Борисов, Карадайъ, Цонев и Пеевски

Снимка: Фейсбук, Борисов
Магдалена Серафимова е здравната сестра ваксинирала Борисов, Карадайъ, Цонев и Пеевски, станя ясно от известие на Софиямед.

Впоследните дни в обществените мрежи се завъртяха фотоси и колажи по какъв начин една и съща здравна сестра имунизира водача на ГЕРБ Бойко Борисов, водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, както и някогашните депутати Делян Пеевски и Йордан Цонев, написа.
 
Поради зародилия мощен интерес по отношение на имунизацията на политици в медицински комплекс " Софиямед " и отправени журналистически въпроси, управлението на лечебното заведениe излезе с публично разяснение.
 
" УМБАЛ „ Софиямед “ е водещо лечебно заведение в България, което е желано от българските жители, част от които са и политиците. Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и доста други водещи политици от разнообразни политически партии да употребяват здравните услуги на " Софиямед ", е техният персонален избор ", декларират от лечебното заведение.

От там регистрират, че в медицински комплекс „ Софиямед “ са се лекували и притежатели и шефове на доста други лечебни заведения и за болничното заведение е чест, че всички те са я избрали.
Медицинската сестра, която е направила имунизацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се споделя Магдалена Серафимова. Тя е основна здравна сестра на университетска болница " Софиямед ", част е от медицинския имунизационен екип на болничното заведение.

От лечебното заведение прецизират, че тя е направила хиляди имунизации от началото на пандемията на доста пациенти, а всички имунизации на територията на университетския медицински компекс се правят по разпоредбите на положителната здравна процедура и са под прецизен надзор и е невероятно да се извършат нереални имунизации.

" Болницата няма разнообразни стандарти при предлагането на здравната услуга. УМБАЛ „ Софиямед “ няма право да дава обществено информация за пациентите си и тяхното здравословно положение. Всеки пациент самичък взима решение дали да оповести това, че е употребявал услугите на лечебното заведение ", показват от болничното заведение.

В умозаключение от лечебното заведение приканват всички български жители да се имунизират против COVID-19.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР