Снимка ЕвропарламентШефът на ЕК отправи ясно послание към жените по

...
Снимка ЕвропарламентШефът на ЕК отправи ясно послание към жените по
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Жените трябва да работят двойно, за да заслужат признание

Снимка Европарламент

Шефът на Европейска комисия насочи ясно обръщение към дамите по случай техния празник през днешния ден.  Жените би трябвало да работят двойно повече от мъжете, с цел да заслужат самопризнание. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент във връзка днешния Световен ден на правата на дамите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Правилата на Европейски Съюз плануват от 1957 година тъждество на половете и би трябвало да ги използван, прикани тя. По нейните думи всяко дете в Европа би трябвало да знае, че няма ограничавания за това кой може да управлява и да има власт в Европейски Съюз, без значение от цвят и пол.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис във видеообръщение до Екологичен потенциал прикани за взаимоотношение в укрепването на демокрацията, върховенството на закона и човешките права. Популизмът работи против демокрацията на всички места и никой не е предпазен, добави тя. По нейните думи днешната рецесия сподели това, с което дамите способстват и това, от което са застрашени. Харис означи, че 70 на 100 от здравните служащи по света са дами.

Всички страни би трябвало да одобряват Истанбулската спогодба, прикани ръководителят на Екологичен потенциал Давид Сасоли. Той настоя изравняването на правата на дамите и мъжете да стартира от заплащането, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР