Снимка ЕПА/БГНЕСЯпония ще се присъедини към центъра на НАТО за

...
Снимка ЕПА/БГНЕСЯпония ще се присъедини към центъра на НАТО за
Коментари Харесай

Япония ще се присъедини към центъра на НАТО за киберотбрана в Талин

Снимка ЕПА/БГНЕС
Япония ще се причисли към центъра на НАТО за киберотбрана в Талин, предава БНР, цитирайки Франс прес и японския министър председател Шиндзо Абе, който дойде на посещаване в Естония. То е първият стадий от обиколката му в шест страни от Централна Европа, измежду които и България.

Абе се пробва да усили поддръжката за твърдата си политика по отношение на Северна Корея. Въпреки намаляването на напрежението в последно време с приближаването на зимните олимпийски игри в Южна Корея, японският министър председател още веднъж прикани за напън над Пхенян по въпроса за нуклеарната и ракетната му стратегия.

" Стъпка по стъпка, ние ще научим по какъв начин НАТО би могла да бъде потребна за Япония и в каква степен Япония може да бъде от изгода за НАТО " - това съобщи пред публицистите в Талин Норио Мураяма, представител на японското министерство на външните работи.
По време на европейската си обиколка Абе е придружаван от брачната половинка си Акие и от представители на над 30 японски компании, прибавя Националното радио.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР