Снимка ЕПА/БГНЕСВзаимодействието между Русия и Великобритания по случая с отравянето

...
Снимка ЕПА/БГНЕСВзаимодействието между Русия и Великобритания по случая с отравянето
Коментари Харесай

Руският посланик в Лондон: Никой не знае в какво състояние са Скрипал и Юлия, няма дори снимки

Снимка ЕПА/БГНЕС
Взаимодействието сред Русия и Англия по случая с отравянето на Сергей Скрипал е огромна шахматна партия. Така определил обстановката съветският дипломат в Лондон Александър Яковенко, предава БНР. По думите му, английската страна не желае да сътрудничи и отхвърля да даде каквито и да е доказателства за виновността на Русия.

" Всички проблеми се заключават в това, че никой не е виждал фотоси на Юлия Скрипал и татко?. Никой не знае в какво положение се намират. Никой не знае по какъв начин върви следствието. На всички тези въпроси ние не можем да получим отговор. Британците интензивно заобикалят тази тематика ", сподели Яковенко за телевизия " Русия 24 ".

Междувременно Русия заяви, че е почнала следствие за ликвидиране, обвързвано със гибелта на Николай Глушков, руснак, който е открит мъртъв този месец в дома си в Лондон, предава Франс прес, представена от Фокус.
Следственият комитет оповестява, че ще проверява гибелта на Глушков, някогашен заместник-генерален шеф на „ Аерофлот “, който получава политическо леговище във Англия, откакто е затворен в Русия за пране на пари и машинация.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР