Снимка е запечатала сакралния момент, в който двамата в един

...
Снимка е запечатала сакралния момент, в който двамата в един
Коментари Харесай

Политически катарзис! Най-големите критици на Борисов се сборичкаха днес за микрофона, за да го защитят

Снимка е запечатала сакралния миг, в който двамата в един и същи момент се впускат, с цел да защитят Краля- Слънце от разказите на пострадали за корупция и рекет. Много хора, наблюдавайки тяхната безрезервност, си спомниха за техните позиции преди време. И считаме, че не е неприятно понякога да ги подсещаме. И не толкоз за тях самите, тъй като е безсмислено, а за хората, които са им се доверили.

21.06.2012 Тома Биков:

" Борисов не е деспот. Той е подигравка на деспот. Второто не е по-малко нездравословно от първото. Този човек дотолкоз си е повярвал, че е не запомнил кой е и от къде идва. По-лошото е, че като че ли и ние започваме да забравяме. Приемаме наличието му по върховете на властта като нещо обикновено и доста постоянно даже не осъзнаваме какъв брой надалеч сме стигнали. В естествена обстановка сходен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. "

30.12.2010 Дани Каназирева:

" Изпитах голямо отчаяние от ГЕРБ, тъй като тръгнахме с чисти идеали, благородна идея и вяра за смяна. Започнаха да сортират извънредно некомпетентни, неможещи и незнаещи, само че елементарно управляеми хора. Не това е моят модел, не са тези идеалите ми, поради които бях станала член на ГЕРБ. Наистина, Борисов е прав, че аз не бях за ГЕРБ. Не мога да работя със слаб екип, нито с хора, които виждат лична реализация само посредством наличието си в партия. Смятам, че нашият град би трябвало да е на знаещите и на можещите, а пловдивчани да имат самочувствието на наследници на хилядолетна история, по тази причина ще продължа да се боря против посредствеността и некомпетентността. "

Друг фотос също обикаля " Facebook ". На него е цъфнал и Маноил Манев, който сега минава за острието на ГЕРБ, само че не поради мозъка и качествата си, а тъй като бие всичко по гръмогласност.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР