Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море бе видимо разочарован след загубата

...
Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море бе видимо разочарован след загубата
Коментари Харесай

Илиан Илиев ядосан на съдията и програмата

Снимка: Chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море бе очевидно отчаян след загубата с 1:2 от Левски на „ Георги Аспарухов “. Той избухна против съдийството и гъстата стратегия.

" Аз съм удовлетворен от играчите. Първото полувреме бяхме по-добри. Повеждането ни беше предстоящо. Реакцията след нова не беше добра. Дадохме им да изравнят. Втората част се получи забавен мач. Ние дойдохме най-малкото с концепцията да не загубим. Трябваше да сме по-прецизни в центъра. Да използваме нашите обстановки ", сподели той, представен от Dsport.

" Опасявахме от съдията. Третият тим не беше на равнището на мача - съдийството. Няма фал за фала - двама индивида в засада - този, който бие към вратата и този, който вкара гола. Ние бяхме по-добрия тим ", съобщи още Илиев.

Левски обърна Черно море и записа трета поредна победа

" Отборът на Левски благодарение на основния арбитър по какъв начин 12 минути не се играе футбол. Това не е положително за тима, който има резултат. След като вкараха втория гол, футбол не се играе. Ние по този начин трябваше да създадем и след предния мач. Естествено споделяме, че може и повече. Казвам го напълно обикновено. От много години съм във футбола. Ако са решили кой на кое място да е. Имаме три гостувания. Ако си седнал да правиш на маса на ястие и пиянство може би ще ти пристигна мисъл: " Абе тия от Варна би трябвало да дойдат два пъти до София, да упражняват, да се възвръщат. Но всичко е отворено ", съобщи още той.

" Ние сме си напред. Имаме си три мача. Трябва да се приберем към 5-6 часа и в други ден да пътуваме за Пловдив. Не е обикновено да пътуваме 3000 километра. Получихме и тежки удари. Наказания имаме. Кадрово ще имаме компликации ", приключи Илиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР