Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comТреньорът на Черно море

...
Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comТреньорът на Черно море
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не ни дадоха дузпа

Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, gong.bg, vbox7.com

Треньорът на Черно море Илиан Илиев счита, че са заслужавали да бият Локо Пд, като уточни, че съдията не е свирил и дузпа в тяхна изгода. 

Илиев регистрира, че отборът му не е съумял да осъществя нито едно от положенията си, но също по този начин похвали тима си за положителната работа в отбрана.

„ След като се получи подобен резултат, би трябвало да го приемем. Получи се затворен мач. Локомотив убиваха темпото и по този начин тежко потегли мача. Успяхме да създадем въпреки всичко рискове, само че не успяхме да ги осъществяваме и съгласно това мачът приключи наедно. Мога да съм удовлетворен от играчите, че в отбранителен проект се вложихме оптимално, имаме разерви в нападателен проект, само че качеството на терена не оказва помощ да работиш бързо с топката. Въпреки че не победихме, малко са нещата, които ме вършат неудовлетворен. Има хора, които не може всеки мач да са на най-хубаво равнище ”, стартира Илиев пред Диема Спорт.

„ Мисля, че по-добре да ни бяха вкарали гол, а ние да победим, само че имаше противоречива обстановка, която считам, че имаше дузпа. Ако си спомняте мача Франция – Португалия на Европейското, имаме същата обстановка и дузпа, само че тук не я видяха. Не е добре, само че може и по този начин да се решили. Затворен мач против мощен съперник. Получи се огледално копие на предния мач, само че с концепцията, че имахме повече обстановки ”, разяснява Илиев, представен и от gong.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР