Снимка: БулфотоЗа периода от 5 до 11 април се отчита

...
Снимка: БулфотоЗа периода от 5 до 11 април се отчита
Коментари Харесай

РЗИ – Варна: Отчита се понижение на броя на болните от варицела в областта

Снимка: Булфото

За интервала от 5 до 11 април се регистрира намаляване на броя на болните от варицела в региона. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Варна от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) – Варна.

Според събраните данни 157 са болните от варицела през шестдневния интервал по отношение на 195 от предходния. 145 от тях са във Варна, а 12 са случаите в дребните общини на района. За съпоставяне те са били 78 за същия интервал на 2018 година 20 остават болните от скарлатина, както тази, по този начин и през миналата седмица.

От тях 15 са случаите във Варна и 5 в дребните обитаеми места на района. През същата седмица на 2018 година пациентите със скарлатина са били 36 на брой. Общо 177 случаи на въздушно – капковите инфекции са регистрирани в региона против 217 от 29 март до 4 април.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР