Снимка БулфотоВоенен експерт коментира инцидента с падналия изтребител край Шабла. Затова

...
Снимка БулфотоВоенен експерт коментира инцидента с падналия изтребител край Шабла. Затова
Коментари Харесай

Експерт: България има 5-6 летящи МиГ-29, падналият е единият от тях

Снимка Булфото

Военен специалист разяснява случая с падналия изтребител край Шабла. Затова какво може да се е случило по време на полета на МиГ-29 към момента е мъчно да се каже. Повече информация ще има, откакто бъде извадена черната кутия на изтребителя. На борда му е имало и ракета, която оказва помощ за отчитането на резултати от пукотевица и в нея също би трябвало да има информация за този драматичен полет. Това съобщи пред Българска национална телевизия Димитър Ставрев от сп. " Криле ".  

ой допуска, че самолетът е летял на височина от към 5 км и в устрема си да догони задачата си се е спуснал на по-малка височина.

" Липсват всевъзможни ориентири, по които да се прави самолетоводене. Разчита се единствено на познанието на ударите и изключително при нощни полети това е доста мъчно. Човек би трябвало да преодолее инстинктите си и да се довери напълно на показанията на ударите по тази причина и полетите през нощно време са считани за едни от най-трудните в авиацията ", коментира Ставрев.

В момента страната ни разполага с към 5-6 летящи МиГ-29, а падналият е част от тях. Ставрев разяснява, че в страните на НАТО часовете за образование са към 100.

" Направете си сметка какви взаимни отстъпки се вършат и какви подготовки се пропущат и не се прави задоволително ", сподели специалистът, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР