Снимка БулфотоВладо Плацентата,който преби д-р Албена Гагова в болница Шейново

...
Снимка БулфотоВладо Плацентата,който преби д-р Албена Гагова в болница Шейново
Коментари Харесай

Разбра се от какво и кога е починал Владо Плацентата

Снимка Булфото

Владо Плацентата,който преби доктор Албена Гагова в болница " Шейново " и възмути цяла България е имал епилептичен пристъп, който евентуално е причина за гибелта му, написа в. Телеграф ", представен от Блиц.

Новината вчера удостовери юрист Иван Петров, който е бранител на доктор Гагова. Обвинението и ченгетата разкрили, че Плацентата е мъртъв преди няколко дни, защото гои търсели за следващо дело против него. 

В смъртния акт на Владимир Стоянов е записано, че е умрял на 12 март. Не се прецизира дали е бил в болница или в дома си. Потърсени в дома им - майката, бащата и бабата на Плацентата не бяха открити за коментар.

Припомняме, че на 1 юни предходната година Стоянов, който стана прочут като Владо Плацентата, атакува и наби доктор Албена Гагова в столичната АГ болница “Шейново ”. Причината бе, че лекарката, която преди малко изродила със секцио първородния му наследник, отказала да му даде плацентата на бебето.

Мъжът я желал, с цел да прави генетични опити с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна ”. След като я блъснал, той избягал и даже подстригал косата си, с цел да затрудни разпознаването.

Номерът му обаче не мина и той беше упрекнат от прокуратурата и даден на съд. При всяко появяване в съда Стоянов се държеше безочливо, караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката. Веднага след побоя приятелката му отхвърли да запише бебето с неговата фамилия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР