Снимка БулфотоВицепремиерът разкри какво мисли за новия политически проект на

...
Снимка БулфотоВицепремиерът разкри какво мисли за новия политически проект на
Коментари Харесай

Пеканов: Нямам интерес към партията на Асен и Кирил

Снимка Булфото

Вицепремиерът разкри какво мисли за новия политически план на двама някогашни служебни министри.

Атанас Пеканов заяви, че не е коментирал с Кирил Петков и Асен Василев досега възможното си присъединяване в техния политически план и няма интерес да взе участие в него.

„ Не бих показал интерес да вземам участие в подобен план. Считам, че най-важното са програмата и политиките за хората. Визиите ни съгласно мен не съответстват на всички места. Моето виждане е, че сега живеем във време на много съществени интервенции в икономическия живот. Т.е. политиките на по-лекия стопански демократизъм на 90-те години, както и единствено антикорупционната изразителност, не са задоволителни, с цел да тръгне страната ни по нов стопански път. В този смисъл може би визиите ни не съответстват ”, сподели той в студиото на „ Здравей, България ” по Нова Тв.

„ Мерките против корупциите са значими, би трябвало да вършим доста повече и в областта на върховенството на закона, само че това не е задоволително, с цел да подсигуряваме, че няма да продължаваме да сме последни в Европа, да имаме ниски заплати и невисок стандарт на живот ”, сподели още той, написа novinite.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР