снимка: БулфотоВчера около 13:00 часа на кръстовището на ул. Чаталджа“

...
снимка: БулфотоВчера около 13:00 часа на кръстовището на ул. Чаталджа“
Коментари Харесай

Две възрастни пешеходки са със тежки фрактури след катастрофи във Варна

снимка: Булфото

Вчера към 13:00 часа на кръстовището на ул. „ Чаталджа “ с бул. „ Осми крайморски полк “ във Варна 70-годишен лидер на „ Тойота Ярис “ при завиване наляво блъска 86-годишна пешеходка, пресичаща на зелен сигнал на светофара по сигнализирана пешеходна пътека. Това оповестиха от полицията в морския град.

Възрастната пешеходка е получила фрактура на лява тазобедрена става, настанена е в болница, няма заплаха за живота ѝ. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По-рано, към 11:10 часа, на кръговото кръстовище на бул. „ В. Левски “ и ул. " Г. Пеячевич “, 47-годишна лидерка на „ Пежо 307 “ блъска 70-годишна пешеходка. Екип на ЦСМП транспортира потърпевшата пешеходка до болница, където е открита фрактура на десен лакът, оказана ѝ е здравна помощ и по нейно предпочитание е освободена за домашно лекуване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР