снимка БулфотоВъпросите около здравословното състояние на соченият за голям победител

...
снимка БулфотоВъпросите около здравословното състояние на соченият за голям победител
Коментари Харесай

Слави Трифонов отново не дойде в парламента

снимка Булфото

Въпросите към здравословното положение на посоченият за огромен победител в изборите Слави Трифонов се ускориха, откакто през днешния ден той още веднъж не се появи в Народното събрание.

Карантината на Слави Трифонов свърши и няма причина да не участва.

Той бе в изолираност до 24-и април, откакто даде позитивна проба за ковид.

Затова и на първото съвещание на 45-ия парламент той се закле онлайн, съобщи.

След края на карантината той се появи онлайн във Facebook, където изясни, че е преборил заболяването сполучливо, само че коронавирусът го е блъснал в кръста, който по този начин или другояче го болял.

Той сподели и патерица, с която се придвижва. Трифонов изясни и, че са му дали болничен, с цел да се възвърне, само че не сподели докога.

В плана за седмична стратегия за през днешния ден и петък са включени измененията в закона за политическите партии, импортирани от " ИТН ", които плануват понижаване на годишната партийна дотация от 8 на 1 лев за автентичен глас.

От " Изправи се! Мутри, вън! " оферират промени в закона за изключителното състояние - добавката от 50 лв. към пенсиите да се изплаща до края на годината и да се спрат насилствените дейности по събиране на обществени вземания от жителите по време на пандемията. От " Българска социалистическа партия за България " желаят смяна на Кодекса за обществено обезпечаване, с която се планува преизчисляване на старите пенсии от 1 юли тази година.

В дневния ред са включени и два плана на решения. Единият на " Демократична България " - за основаване на краткотрайна комисия за инспекция на градежите и обектите на територията на лесопарк " Росенец ". Другият на Българска социалистическа партия - с което да се разпореди на Министерския съвет да обезпечи достъп на българските жители до съветската ваксина против Covid-19 " Спутник V ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР