снимка БулфотоВъпреки масовите протести в България, въпреки всички скандали, на

...
снимка БулфотоВъпреки масовите протести в България, въпреки всички скандали, на
Коментари Харесай

Експерт: Очаквам ниска активност на парламентарните избори през пролетта

снимка Булфото

Въпреки всеобщите митинги в България, макар всички кавги, на които станахме очевидци, изборната интензивност на парламентарния избор напролет може да е ниска. 

" Имам терзание, че изборната интензивност ще е по-ниска. Партиите с по-възрастен електорат ще бъдат по-ощетени от това ", разяснява пред БНР Стоил Стоилов - избирателен специалист. По думите му би трябвало да привикваме с мисълта, че предстоящите избори ще бъдат извършени при огромни неудобства поради изискванията на пандемия:

" Първото стеснение ще бъде при групата на гласоподавателите - има заболели, здрави и несигурни дали са инфектирани. Има карантинирани, само че и заболели, които са на домашно лекуване. Изборната администрация и математиците би трябвало да стартират да разиграват оптимистичен и скептичен сюжет за организирането на изборите. Да се видят числата и трендовете ".

Стоилов акцентира, че единствените причини, с които наложително би трябвало да бъдат съобразени решенията, са здравните.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР