снимка: БулфотоВажна новина за много българи. Ако ви се наложи

...
снимка: БулфотоВажна новина за много българи. Ако ви се наложи
Коментари Харесай

Всички гишета за издаване на лични документи в последния ден на годината ще работят на пълно работно време - до 17:30 ч

снимка: Булфото

Важна вест за доста българи. Ако ви се наложи би трябвало да знаете следното: 

Всички гишета за издаване на персонални документи в последния ден на годината ще работят на цялостно работно време - до 17:30 ч., оповестиха от полицията. Заради пандемията, с шест месеца е продължен срокът на годност на персоналните карти, паспортите и шофьорските книжки, които изтичат до 31 януари 2021 година.

Дните сред Коледа и Нова година се оказаха желани за доста хора, които би трябвало да си сменят персоналните документи. Това сподели инспекция на Българска национална телевизия.

" Българите в края на годината постоянно оправяме всичко ", счита жител.

" Аз съм за уверение за непрекъснато престояване. Сега са празници, не съм на работа и имам време. За това пристигнах през днешния ден ", изясни чужденка.

31 декември е естествен работен ден и гишетата за персонални документи във всички регионални дирекции на Районни ръководства на вътрешното министерство ще работят на цялостно работно време.

В София през последните два дни заявките за нови персонални документи са с към 20% повече спрямо тези, подадени през миналата седмица. В останалата част на страната нарастването е към 10%.

Удълженото работно време от 7 сутринта за гишетата в София ще продължи и през идващите месеци.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР