снимка: БулфотоВ сряда над страната ще е предимно облачно. На

...
снимка: БулфотоВ сряда над страната ще е предимно облачно. На
Коментари Харесай

Сериозно понижение на температурите във вторник

снимка: Булфото

В сряда над страната ще е най-вече облачно. На места ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните – сред 16° и 21°.

Над планините ще е най-вече облачно. На доста места ще има превалявания от дъжд, с нахлуването на леден въздух, по високите елементи ще превали и сняг. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност и основно след обяд ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 18-21°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР