снимка: БулфотоВ неделя преди обяд ще бъде предимно слънчево. След

...
снимка: БулфотоВ неделя преди обяд ще бъде предимно слънчево. След
Коментари Харесай

До 25 градуса в неделя. На места отново ще превали

снимка: Булфото

В неделя преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста, на доста места в Южна България, купесто-дъждовна облачност и основно там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, тук-там в южните региони от страната и по-високи.

Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста, в Рило-Родопската област и купесто-дъждовна облачност. На доста места там ще има краткотрайно интензивни валежи и гръмотевици. По най-високите върхове ще превали сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 20-22°. Температурата на морската вода е 16-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР