Снимка БулфотоУнгарският премиер Виктор Орбан изпрати писма до европейските политици,

...
Снимка БулфотоУнгарският премиер Виктор Орбан изпрати писма до европейските политици,
Коментари Харесай

Орбан моли да не го изключват от ЕНП

Снимка Булфото

Унгарският министър председател Виктор Орбан изпрати писма до европейските политици, които желаеха изключването на неговата партия " Фидес " от Европейската национална партия, като се извини за обидния език, само че въпреки всичко резервира политическите си позиции, съобщи БГНЕС. 

Орбан моли водача на фламандските християндемократи Ваутер Беке да премисли предлагането си за изключване на " Фидес ".

Правителствен представител сподели, че сходни писма са изпратени на всички 13 партии, които се сплотиха към предлагането. Поводът бяха държавни билбордове против ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и финансиста Джордж Сорос. В тях се изброяват хипотетични дейности на Европейски Съюз за улеснение на имиграцията, да вземем за пример по-лесен достъп до визи или разпределяне на пари за имигранти. Според Еврокомисията тези изказвания са " тайна доктрина ". Брюксел направи опит да опровергае акцията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР