Снимка: БулфотоЦветан Цветанов подде нова атака срещу ГЕРБ и разкри,

...
Снимка: БулфотоЦветан Цветанов подде нова атака срещу ГЕРБ и разкри,
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ да не преминава нормалната комуникация, на всички, които искат да се присъединят към нас, се оказва натиск

Снимка: Булфото

Цветан Цветанов подде нова офанзива против ГЕРБ и разкри, че на всички, които желаят да се причислят към неговата партия, се оказва напън.

Нека просто ГЕРБ да не минава границата на естествената връзка , която би трябвало да се прави в един политически спор или партийно строителство. Имам поради страхът, който витае. На всички, които желаят да се причислят към нас, само че под една или друга форма заемат длъжности в някакви организации или органи на изпълнителната или локалната власт, им се оказва напън. Това съобщи ръководителят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Цветанов е безапелационен, че в Русе се е упражнявал напън върху хора, които са желали да се причислят към „ Републиканци за България “, съобщи БГНЕС.

Той разяснява и думи на предприемача Пламен Бобоков, който беше упрекнат в присъединяване в незаконна група за противозаконен импорт и преправка на боклуци.

Слушах един представител на бизнеса да приказва в национална медия, че всяко едно предопределение – от чистачка до избран началник, се реализира след негово единодушие или глоба.  Аз считам, че това не е индивидът, който съм познавал и с който съм работил ”, сподели Цветанов, визирайки Нунев.

„ Никога, по никакъв метод и мотив, не сме ползвали сходни методики и в никакъв случай не сме говорили с сътрудниците да имат подобен метод на локално равнище ”, сподели още някогашният зам.-председател на ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР