Снимка: БулфотоТри са основанията за моето уволнение, като и трите

...
Снимка: БулфотоТри са основанията за моето уволнение, като и трите
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Отстраняването ми е политическо. Ще съдя болницата

" Снимка: Булфото

Три са основанията за моето уволняване, като и трите са по времето, когато съм изпълнявал длъжността изпълнителен шеф на „ Пирогов “. Накрая обаче написа, че съм уволнен като заемащ длъжността доктор, ортопед и травматолог “, съобщи някогашният началник на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Той завежда правосъден иск против болничното заведение поради уволнението си. Пред бТВ той разгласи, че счита отстраняването си за политическо.

Той беше безапелационен, че не е имало случаи, в които да нарушава морални правила.

„ Не съм позволил нито някакви етични проблеми с пациентите, нито с сътрудниците “, добави Балтов.

Именно по тази причина счита, че уволнението му е политическо. Не става въпрос за персонални връзки, тъй като по думите му с проф. Иван Поромански преди този момент е работил доста добре.

Проф. Асен Балтов изясни, че е излязъл в болничен поради тежка хипертонична рецесия, което е наложило лекуване. Тя е станала дни преди подмяната на борда на „ Пирогов “.

„ Всеки ден усещах, че ставам по-зле. Реално съответства с деня, в който стана вписването в Търговския указател на новия изпълнителен шеф. Тогава към този момент получих доста високо кръвно налягане – 240/130. Веднага ме настаниха в интензивния бранш и стартира лекуването. Беше належащо три-четири дни, с цел да се възстановя. Психическото свръхнатоварване беше прекомерно “, сподели Балтов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР