снимка БулфотоТака дългоочакваното масово ваксиниране на всички граждани а вропейския

...
снимка БулфотоТака дългоочакваното масово ваксиниране на всички граждани а вропейския
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: На 27 декември започва ваксинирането на всички европейци

снимка Булфото

Така дълго чаканото всеобщо имунизиране на всички жители а вропейския съюз стартира до дни. По думите на шефа на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен имунизацията стартира на 27-и декември, съобщи вести.бг.

Изявлението на Лайен идва след отправеното предложение от страна на немския здравен министър, който уточни, че в случай че Европейската организация по медикаментите даде зелена светлина на препарата на " Пфайзер ", имунизирането би трябвало да стартира още на 27-и декември за всички 27 държави-членки в Европейски Съюз.

Започваме допустимо най-рано, всички дружно, в един и същи ден – 27-и декември. Нека всички дружно да се обединим и да сложим завършек на този ужасяващ вирус, разяснява ръководителят на Европейска комисия и подсети, че с цел да преборим вируса е належащо най-малко 70% от популацията на Общността да бъде ваксинирано.

Урсула фон дер Лайен апелира от трибуната на Европейския парламент всяка страна да организира подробна осведомителна акция на понятен език за своите жители, с цел да може повече хора да си слагат ваксина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР