снимка БулфотоСтефан Янев заяви в Габрово, че очаква да продължи

...
снимка БулфотоСтефан Янев заяви в Габрово, че очаква да продължи
Коментари Харесай

Служебният премиер: Очаквам да продължа работата си в същото качество

снимка Булфото

Стефан Янев съобщи в Габрово, че чака да продължи работата си като  длъжностен министър председател и в идващия кабинет. 

„ Основната задача на новото държавно управление ще бъде да създаде следващите избори. Ролята на служебния кабинет е да бъде еднообразно отворен и виновен към всички политически обединения ”, сподели Янев, представен от " Монитор ".

„ Дали ще има нови политически обединения зависи от хората. Ако на жителите им липсва нещо, то такива обединения ще има ”, добави той.

„ Свършихме прекомерно доста неща. Предвид политическата обстановка се наложи да правим и нетипични за един длъжностен кабинет неща. Трябваше да взаимодействаме с Народното събрание, с цел да внесем корекции в бюджетните актуализации ”, сподели още Янев.

Янев добави, че българските жители могат да бъдат спокойни, тъй като в страната има разполагаем финансов запас, който да се оправи с идните рецесии в страната.

По-късно през днешния ден Министерският съвет ще показа доклад на свършеното през миналите месеци.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР