Снимка: БулфотоСлужебният министър на икономиката Кирил Петков обяви, че ще

...
Снимка: БулфотоСлужебният министър на икономиката Кирил Петков обяви, че ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандатът

Снимка: Булфото

Служебният министър на стопанската система Кирил Петков разгласи, че ще приказва за възможен политически план откакто му изтече мандатът на сегашния пост.

" Няма да приказвам за политически планове, до момента в който не ми изтече мандатът. Реално имаме 2 седмици. Искам да се концентрирам върху работата си ”, съобщи Петков, представен от " Стандарт ".

„ Видяхме, че за 3 месеца можем да създадем много огромна смяна. Ако продължаваме да влагаме силата си в тази тенденция, България ще бъде друга ”, добави той.

По-рано през днешния ден в изявлението си за Нова тв и министър председателят Стефан Янев даде знак, че Петков и сътрудника му финансов министър Асен Василев вършат партия. Янев даже съобщи, че ще я поддържа.

Готов съм да поддържа Асен Василев и Кирил Петков, в случай че решат да запълнят тази политическа ниша, сподели Янев. Бих се присъединил във всеки план, който работи за България. Да престанем с персонализацията, когато приказваме за партии и партиен живот. Не е един безкрайният талант с концепциите и визиите. Говорим за естествен партиен развой, дано да не даваме преждевременно оценки, сподели Янев, откакто му бе заложен въпросът дали това няма да е политическият план на президента Радев.

Всичко е допустимо, отговори Янев на въпроса дали този политически план може да е подготвен още за чукащите на вратата трети парламентарни избори тази година.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР