снимка БулфотоСлед като зачестиха случаите на измама от името на

...
снимка БулфотоСлед като зачестиха случаите на измама от името на
Коментари Харесай

Енерго-Про предупреди: Ние не звъним от чуждестранни номера на клиентите си

снимка Булфото

След като зачестиха случаите на машинация от името на Енерго-Про, от компанията предизвестяват всички клиенти, че чиновниците им не използва скрити или задгранични номера за връзка с хората.

В компанията постъпи сигнал от Добрич за зачестили случаи на корист с името на ЕНЕРГО-ПРО. Регистрирани са позвънявания към клиенти от хора, които се обаждат от телефон със прикрит или задграничен номер и се показват за чиновници на енергийната компания. Като мотив за позвъняването най-често се употребява подвеждаща информация, че електромерът на клиента е разпломбиран, съобщи новаварна.нет. 

ЕНЕРГО-ПРО се разграничава от сходни опити за корист с клиентите и прецизира, че няма процедура да употребява скрити или задгранични номера за връзка с тях. За сигурността на работата им техническа инспекция и профилактика на средствата за комерсиално премерване се прави регулярно от експертите на компанията. 

В случай на подозрение за непочтеност при приемане на позвъняване от името на компанията съветът към клиентите е да се свържат за конкретизиране на денонощния телефон 0700 16161 или да алармират до органите на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР