Снимка БулфотоСлави Трифонов учредява партията си на 5 октомври, научи

...
Снимка БулфотоСлави Трифонов учредява партията си на 5 октомври, научи
Коментари Харесай

В събота тръгва партията на Слави

Снимка Булфото

Слави Трифонов учредява партията си на 5 октомври, научи 19 минути. Откриването най-вероятно се ще се състои в зала Rainbow Plaza, която се намира до клиника Токуда. Помещението се употребява най-много за концертна зала, в която да вземем за пример беше бенефисът на Силвия Кацарова.  Партията, която беше учредена там, беше злощастното Движение България на жителите (ДБГ) на Меглена Кунева. Не е ясно до какъв брой добър знак е това за новия политически план на Трифонов, написа 19min.bg .

Движението, на което сега е началник Димитър Делчев, наследник на шефа на Петролно-газовата асоциация – представителят на БензоКартела, първо поддържа Мая Манолова, макар че се води дясно, а тя е лява още от партийната школа в Съюз на съветските социалистически републики. Интересно е дали и Слави няма в последния миг да даде рамо на дългогодишната алена депутатка и на друго свои близки кметове като Георг Спартански в Плевен и тъкмо поради това учредява партията си баш в тоя миг. Апропо, плевенският кмет е подкрепян от отделилия се от ДБГ поради левия й завой неин съосновател Найден Зеленогорски.
    На това учредително заседание се чака Трифонов да бъде определен за ръководител. Припомняме, че новият политически план трябваше да се споделя Няма такава страна, само че поради множеството рецензии го смениха на Промени тази страна. По последни данни социолозите дават  8% за партията на Слави, в случай, че когато за първи път се заприказва за организирането й – още преди 3 години, другите организации мереха сред 20 и 40% евентуален избор за нея.
Във висшите кръгове към този момент се приказва за предстоящи предварителни избори при започване на идната година, без значение от резултата на общинските. Важни знаци от последните дни като да вземем за пример бламирането на финансовия министър Владислав Горанов от болшинството – ГЕРБ, Обединени патриоти, Движение за права и свободи и Воля в цялостен пакет, дават ясни знаци, че сходни диалози не са напълно безпочвени. Други министри за промяна са Десислава Танева в земеделието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР