снимка БулфотоСиноптиците предупреждават за по-хладно време утре, а на места

...
снимка БулфотоСиноптиците предупреждават за по-хладно време утре, а на места
Коментари Харесай

Синоптиците предупреждават за превалявания в неделя

снимка Булфото

Синоптиците предизвестяват за по-хладно време на следващия ден, а тук-там и за валежи.

 

Утре от запад облачността ще се усилва, след обяд ще е по-често забележителна. В крайните югозападни региони и по Черноморието ще превали, на обособени места ще прегърми. Ще духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са сред 24° и 29°, съобщи през днешния ден.бг.
 
Над Черноморието в утринните часове ще доминира слънчево време. Около и след обяд облачността ще се усилва и ще е по-често забележителна, тук-там ще превали. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен североизточен вятър.  Максимални температури на въздуха ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 24-25°.
 
Над планините облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна, в масивите от Западна България ще превали, тук-там ще прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.
               
В понеделник облачността ще е по-често забележителна. Все още на обособени места, основно в Южна България, са вероятни и валежи.

Във вторник дневните температури ще се намалят още и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 19° и 24°. Облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България, съвсем без превалявания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР