Снимка: БулфотоШофьор на ТИР предизвика тежка катастрофа на главен път

...
Снимка: БулфотоШофьор на ТИР предизвика тежка катастрофа на главен път
Коментари Харесай

Жестока трагедия на пътя край Ботевград: ТИР помете кола със съпрузи, мъжът е

Снимка: Булфото

Шофьор на ТИР провокира тежка злополука на основен път Е79 край Ботевград след рисково изпреварване, заяви " Конкурент ".

``
реклама

Сигналът за случая, който е станал в правата сред Ботевград и Мездра, наричана от водачите " Отсечката на гибелта ", е подаден към 12.30 ч.

Тежкотоварният камион се е блъснал челно в лек автомобил " Фолксваген ", в който в посока София са пътували съпрузи от белослатинското село Попица. 49-годишният мъж, който е карал колата, е загинал на място. Съпругата му е превозена от екип на Спешна помощ в болница в извънредно тежко положение.

Заради случая придвижването по основния път се реализира единствено в едното платно. Трафикът се контролира от пътни служители на реда. Образували са се обаче големи колони.

Дванайсет души са ранени при станалите 9 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В София са регистрирани 22 леки пътнотранспортни катастрофи и една тежка злополука с един ранен.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР