Снимка БулфотоСъстезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента

...
Снимка БулфотоСъстезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента
Коментари Харесай

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния е прекратен

Снимка Булфото

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния все още е преустановен. Това стана ясно след изказване на щатската спортна комисия в Калифорния, заяви Нова тв.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, кореспонденти и почитатели. Ние одобряваме този случай доста съществено. Във вторник Пулев беше известен, че преди да може още веднъж да получи лиценз да се бие в Калифорния ще би трябвало да се яви пред комисията и да показва, че той се преценява с този принцип на почит. ” - това гласи цялото изказване.

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след сложната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от обществените мрежи. Впоследствие го смъкна и заведе дело за босегателство против боксьора. Следващото съвещание на спортната комисия е на 14-ти май, а дотогава адвокатката на Джени Равало изиска цялостно следствие.

Интересите на Джени Суши пази 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на придвижването за пълноправие на дамите в Съединени американски щати. Олред има богат опит в региона, като от години се занимава с каузи за отбрана правата на дамите. Тя е изестна с това, че взима каузи, свързани с подобни кавги и известни персони.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР