Снимка: БулфотоСъстав на Окръжния съд в Разград потвърди мярката за

...
Снимка: БулфотоСъстав на Окръжния съд в Разград потвърди мярката за
Коментари Харесай

Разградският окръжен съд остави в ареста домашен насилник

Снимка: Булфото

Състав на Окръжния съд в Разград удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража ", постановена от Разградския областен съд по отношение на 36-годишен мъж, оповестяват от правосъдната институция.

Задържаният е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 24 август в село Дянково е предизвикал междинна телесна щета на дамата, с която живее на фамилни начала, написа Novini.bg.

Той е отправял към нея и закани за ликвидиране, като се е опитал да я задуши с железна тръба от щанга. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение. След разбор на събраните досега доказателства, съдът е приел, че са налице задоволително данни за съпричастност на обвинения към първото закононарушение, а във връзка с второто обвиняване не са събрани задоволително доказателства.

Налице е и действителна заплаха същият да се укрие, с цел да избегне наказателна отговорност, защото има данни за негови предишни пътувания в чужбина. Като е взето под внимание заключението на вещото лице, изготвило съдебно-медицинската експертиза, в която се показват и остарели контузии от упражнено по отношение на същата жена принуждение, съдът е приел, че има заплаха обвиненият да извърши ново закононарушение.

Отчетено е било, че и по двете обвинявания законът планува наказване " отнемане от независимост " в друг размер. Определението на съда е дефинитивно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР