Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че трябва

...
Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че трябва
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако ДПС не остане извън управлението, ние няма да подкрепим бъдещ кабинет

Снимка: Булфото

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи, че би трябвало да бъде прекратена корупцията, а ГЕРБ и Движение за права и свободи да останат отвън властта.

" Движение за права и свободи се снима с Делян Пеевски. Вие водите война с бъдещето на България. Вие си публикувахте тая фотография. Това е извънредно рисково и по тази причина ние ще настояваме Движение за права и свободи да остане отвън ръководството. Ако това не стане, предстоящ кабинет няма да получи нашата поддръжка ", сподели той, представен от " Евроком ".

Беше оповестен долада на Дъжравния департамент за капиталовия климат. Той ни споделя неща, които знаем  и за жалост не можем да променим. Но това е докалд се чете от цялата капиталова общественост и който задава тона на това, което може да получи България като прилив на капитали, с цел да може да се развива. В този отчет в 24 места има думата " корупция ". Това е евентуално най-твърдата асоциация в главите на капиталовата общественост с помощта на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е извънредно тежка присъда, която България би трябвало да реши. Трябва да оставим политическите разногласия и да решим този проблем с едно волево държавно управление и изчистването на българските институции и превръщането им от бухалки и плашила в нещо, което притегля вложенията. " Демократична България " ще даде своя принос в това нанчинание. ", обясни той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР