Снимка БулфотоСъединените щати възнамеряват да въведат мита върху пътнически самолети

...
Снимка БулфотоСъединените щати възнамеряват да въведат мита върху пътнически самолети
Коментари Харесай

САЩ имат намерение да въведат мита върху самолетите и селскостопанската продукция от ЕС

Снимка Булфото

Съединените щати имат намерение да вкарат мита върху пътнически самолети и селскостопански артикули от страни от Европейски Съюз на фона на решението на арбитража на Световната комерсиална организация (СТО) по отношение на правосъдни разногласия към „ Еърбъс “, съобщи pogled.info .

Според апарата на представителя на Съединени американски щати в комерсиалните договаряния от 18 октомври Съединени американски щати ще вкарат мита върху европейските въздухоплавателни средства в размер на 10% от цената на самолетите. Освен това ще бъдат въведени 25% мита за редица селскостопански артикули и някои други артикули от Европейски Съюз.

В сряда арбитражът на Световната комерсиална организация (СТО) разреши на Съединени американски щати да наложат мита върху артикули и услуги на страни от Европейски Съюз заради противозаконна помощ от Европейски Съюз на „ Еърбъс “.

По-рано стана известно за проектите на Съединени американски щати да постановат мита на елитни европейски марки.

През юли Съединени американски щати заплашиха Франция с отговор за данъчно облагане на американски цифрови колоси, които се изправиха пред нуждата да заплащат налози в страните от Европейски Съюз.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР