Снимка: БулфотоС опасност за живота са двама от пострадалите при

...
Снимка: БулфотоС опасност за живота са двама от пострадалите при
Коментари Харесай

С опасност за живота са двама от пострадалите в катастрофата край Обзор, при която загина 34-годишна жена

Снимка: Булфото

С заплаха за живота са двама от потърпевшите при злополуката на пътя Бургас – Варна, при която почина 34-годишна жена, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас, написа novini.bg.

Сигналът за злополуката е подаден на 24 юли т.г. към 07.35 часа. Съобщено е, че на пътя Бургас – Варна при 165 км в пътната права сред Обзор и Бяла, лек автомобил „ Ауди А 3 “, ръководен от 20-годишен мъж от с. Хан Крум, подхваща изпреварване, само че заради неспособност да се прибере в личната си пътна лента позволява преден конфликт с лек автомобил „ Мазда СХ 5 “, ръководен от 42-годишен украински жител, изпреварил рейс „ Бова Магик “, ръководен от 32-годишен мъж от Добрич.

От злополуката е починала 34-годишна украинска гражданка - пътничка в „ Мазда “-та, седяща на задната лява седалка. Водачът на „ Мазда “-та е откаран в УМБАЛ „ Св. Анна “ - Варна с кървене в корема и заплаха за живота и е настанен за лекуване в поделение „ Реанимация “. В същата болница са откарани и настанени и останалите му спътници – 34-годишен украински жител, получил фрактури на гръдния панер, невроторакс и кървене в корема, който е с заплаха за живота, настанен за лекуване в поделение „ Реанимация “ и 38-годишна украинска гражданка, получила фрактура на китката и гръдния гръбначен прешлен. Водачът на л.а. „ Ауди А 3 “ също потърпевш, като е откаран в УМБАЛ „ Св. Анна “ във Варна със счупени ребра, фрактура на дясната подбедрица и дясна предмишница, с заплаха за живота, настанен за лекуване в поделение „ Реанимация “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР