Снимка: БулфотоРазбирам кризисната ви ситуация за вътрешните ви противоречия за

...
Снимка: БулфотоРазбирам кризисната ви ситуация за вътрешните ви противоречия за
Коментари Харесай

Огромен скандал разтърси България! Цветанов е

Снимка: Булфото

Разбирам спешната ви обстановка за вътрешните ви несъгласия за това, че народни представители вземат решение да вършат бизнес, а вие не можете да обясните за какво критикувате държавното управление, че средата за бизнес в България е нечиста.

Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация в отговор на апела на Българска социалистическа партия ръководещите да дефинират отношението си към Китай, съобщи „ Фокус “.

„ Питам Българска социалистическа партия това спешен пиар ли е, с цел да избегнете следващото си пояснение за Таско Ерменков и Крим. Искам да чуя позицията ви за анексирането на Крим, за икономическите наказания против Русия, за позицията на президента Радев на Варшавската конференция “, разгласи той, написа Блиц.

„ Няма по какъв начин да обясните напускането на Спас Панчев и другия депутат от „ Земеделски съюз “, обърна се Цветанов към опозицията.

„ Приложихте всички разновидности, с цел да можете да го върнете при вас. С сходни силови дейности няма по какъв начин да се получи демократичността, която казвате, че имате “, сподели още той.

Винаги имам разговор с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, сходни внушения за несъгласия са несъстоятелни, съобщи още Цветанов.

„ Това не е Българска социалистическа партия, там вие си имате вашия проблем. Наблюдаваме представителите Божанков, Зарков, само че желаеме да чуем и Мерджанов “, съобщи той.

„ Недейте да се грижите за микроклимата в ГЕРБ, той е на извънредно положително равнище и висота. Вие може единствено да се стараете да постигнете най-малко 50% от тази среда на разговор и почитание “, обърна се Цветанов към Българска социалистическа партия.

„ Колеги от Българска социалистическа партия, мислете за вашата партия. Г-жо Нинова, искам ви триумф за тази борба, която водите във вашата политическа партия. В партия ГЕРБ има ръководител, това е Бойко Борисов ", разгласи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР