Снимка БулфотоПроф. Антоанета Христова каза какво ще се случи на

...
Снимка БулфотоПроф. Антоанета Христова каза какво ще се случи на
Коментари Харесай

Проф. Христова: Ако няма правителство сега, на следващите избори още по-малко хора ще гласуват

Снимка Булфото

Проф. Антоанета Христова сподели какво ще се случи на възможни последващи избори, в случай че не бъде сформирано правителство в този момент. ГЕРБ няма да застане зад държавно управление на " ИТН ", Слави Трифонов прави нещо правилно, съобщи какво ще направи с това, което има, само че той съставлява доста дребна част от гласоподавателите след ниската изборна интензивност ", това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз проф. Антоанета Христова, политически психолог.

Според нея няма да ги има към този момент тези ръководещи с гласоподаватели над милион и добави, че целите на Слави са спорни, незадоволително премислени.

За проф. Христова, в случай че не успее държавно управление в този момент, на идващите избори още по-малко хора ще излязат да гласоподават.

" Николай Василев е десен човек, човек с опит, отвън него всички останали само могат да се похвалят, че са приключили в чужбина, само че това не значи нищо, без да имаш опит за ръководство в България ", изясни политическият психолог.

Тя вижда два ясни целта в програмата на " ИТН " - таблети за децата и концепцията за Космоса, другите са като пожелателни и няма експертиза във формулирането на посланията, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР