Снимка БулфотоПрез нощта от запад на изток ще има временни

...
Снимка БулфотоПрез нощта от запад на изток ще има временни
Коментари Харесай

Утре: Слънчево и топло време, живакът скача до 13 градуса

Снимка Булфото

През нощта от запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността. В утринните часове тук-там в низините и по Черноморието ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност, които до обяд ще се разсеят и денем ще е най-вече слънчево, заяви Канал 3.

Привечер от запад още веднъж ще се заоблачи. Ще духа слаб най-вече източен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните ще са от 8° до 13°. 

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е близо до междинното за февруари.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб, след обяд до сдържан от изток-югоизток. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще доминира слънчево време. Привечер от запад облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температурата на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра минус 2°.

В средата на седмицата ще бъде относително топло. Облачността ще е променлива, ще има и валежи, на повече места през нощта против четвъртък.

В сряда вятърът от юг-югоизток ще се усили, повече в Източна България, в четвъртък ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде сдържан.

В петък вероятността за превалявания е дребна, вятърът ще отслабне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР