Снимка БулфотоПремиерът обеща на жителите на кв. Кършияка в Пловдив,

...
Снимка БулфотоПремиерът обеща на жителите на кв. Кършияка в Пловдив,
Коментари Харесай

Борисов: Паркът в кв. Кършияка в Пловдив няма да се застроява

Снимка Булфото

Премиерът даде обещание на жителите на кв. " Кършияка " в Пловдив, че теренът на ул. " Кап. Дрангов " ще остане зелена повърхност. „ Разпоредил съм на кмета Иван Тотев и на регионалния шеф Здравко Димитров да не се поддават и паркът да си остане ”, каза Бойко Борисов, съобщи Българска телеграфна агенция. 

На място той е бил дружно с финансовия министър Владислав Горанов и вицепремиера Томислав Дончев. 
„ Като кмет на София имах няколко сходни случая с частни зелени площи, само че съм ги решавал в интерес на хората. В проекта на Пловдив това е озеленено. Остава парк, тъй че, който желае да купи парк това са хубави частни паркове. Това съм го разпоредил. Това ще остане зелено ”,  сподели още Борисов. 

Той е упълномощил на държавните и общински органи да решат казуса с терена, който е от 16 дка и е закупен от физическо лице с желанието да го застрои. 
Жителите от квартала трети месец стачкуват с искане тази повърхност да си остане парк.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР