Снимка БулфотоПремиерът на България каза нещо важно днес, което привлече

...
Снимка БулфотоПремиерът на България каза нещо важно днес, което привлече
Коментари Харесай

Стефан Янев обеща интересни разкрития до дни

Снимка Булфото

Премиерът на България сподели нещо значимо през днешния ден, което притегли вниманието на публицистите пред него. Интересни разкрития до дни даде обещание Стефан Янев в родното си село Поповица. Там той ще организира среща с Националното съдружие на кметовете на кметства.  Квалификациите във връзка с новите назначения в администрацията би трябвало да бъдат направени едвам откакто се види тяхната работа, безапелационен бе Янев. 

Кметовете на дребни обитаеми места имат един главен проблем – самофинансирането, сподели преди срещата Стефан Янев, съобщи Dariknews.

По думите му концепцията е локалните налози да отиват за потребностите на локалното население, за инфраструктура и планове. Кметовете на кметства са мощно подвластни от централизирания бюджет, както и от общинските препоръки и кметовете на общини, сподели министър председателят.

Янев посочи, че служебният кабинет работи за хората, а не прави предизборна акция, защото то е безпартийно.

9600 машини за гласоподаване към този момент са обезпечени, до края на идната седмица евентуално ще бъдат обезпечени още 1500 машини, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР