Снимка БулфотоПреизбраният руски президент Владимир Путин вероятно ще се стреми

...
Снимка БулфотоПреизбраният руски президент Владимир Путин вероятно ще се стреми
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров посочи какво ще направи Путин, след като го преизбраха

Снимка Булфото

Преизбраният съветски президент Владимир Путин евентуално ще се стреми към понижаване на напрежението сред Русия и Съединени американски щати, както и страните от Европейския съюз. Това сподели в седмичното публицистично предаване „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ ген. Кирчо Киров, някогашен началник на Националната разследваща работа.

Той посочи, че Русия ще се стреми към омекотяване на своето държание, тъй като няма интерес към по-нататъшната изолираност на Руската федерация в интернационален проект, само че ще продължи да се стреми към опазване на въздействието си в региона на Западните Балкани.

„ Русия ще продължи да се стреми да резервира своето въздействие в района на Западните Балкани, което – би трябвало да отбележим, че на този стадий е извънредно лимитирано и то се свежда основно до по този начин мощното въздействие на Русия върху Сърбия и върху сръбската стопанска система и политика. Влияние върху Македония и Западните Балкани най-вече посредством управлението на Република Сръбска, намираща се в състава на Босна и Херцеговина посредством президента на Република Сръбска. И несъмнено, в случай че мога по този начин да се изразя – със своята „ пета колона “ в някои други страни. Имам поради икономическо въздействие, които Русия е в положение да оказва, посредством лостовете на своята стопанска система на уговорките към съветската стопанска система на редица страни, включително и на България, която и за напред ще продължи да бъде подвластна от съветския газ “, разясни ген. Кирчо Киров.

Той добави, че в края на мандата на съветския президент Владимир Путин през 2024г. Русия ще е укрепнала, ще е стопански и политически постоянна и с нов по-висок витален стандарт. „ Ще забележим нова Русия с нови софтуерни пробиви във военно отношение, което ще й разреши цялостна самостоятелност за десетилетия напред “, сподели още ген. Кирчо Киров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР