Снимка: БулфотоПредставителят на Изправи се! Мутри вън Николай Хаджигенов е

...
Снимка: БулфотоПредставителят на Изправи се! Мутри вън Николай Хаджигенов е
Коментари Харесай

Хаджигенов: Готов съм да стана премиер. Татяна Дончева е идеална за шеф на парламента

Снимка: Булфото

Представителят на " Изправи се! Мутри вън " Николай Хаджигенов е подготвен да заеме поста министър-председател, съобщи самият той. Адвокатът разкри, че не се страхува от отговорността и очаква разговори с останалите партии в новия парламент. Заявката му идва единствено няколко дни, откакто сподели, че ще се " жертва " за министър. 

" Позицията ми е от няколко месеца. Нима има различен метод?! Ако желаеме да създадем нещо, а не да излъжем гласоподавателите си - нещото е не коалиция, не брак, а привършване на режима Борисов, смяна в правосъдната власт и правораздаването. Не е срамно да се каже ", съобщи депутатът от 45-ото Народно събрание в пред " България он еър ".

И означи, че няма да бъде политик в общоприетия смисъл на думата. На мнение е, че не е бил свестен вярно от сътрудниците си в обединяването " Изправи се! Мутри вън " и по тази причина се е стигнало до реплики от страна на Мая Манолова.

" Работихме дружно до изборите. Очевидно в този момент ще работим мъчно. Демокрацията е сложен, отегчителен и муден развой, в който разнообразни мнения би трябвало да се обединят в едно. Формацията явно има две елементи -   " Изправи се! " и " Мутри вън ", и явно аз съставлявам втората част ", изясни адв. Хаджигенов.

Адв. Хаджигенов уточни, че не вижда смисъл от обединения, а е нужно да има поддръжка. Според него " ИТН " ще направи държавно управление и всичко останало е въпрос на поддръжка. Мълчанието на Слави Трифонов юристът дефинира като нетипично за политик.

По думите му Татяна Дончева е превъзходна опция за ръководител на Народното събрание. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР