Снимка: БулфотоПозицията на партията Има такъв народ остава непроменена, въпреки

...
Снимка: БулфотоПозицията на партията Има такъв народ остава непроменена, въпреки
Коментари Харесай

ОТ ИТН отказват подкрепа за третия мандат, дори с техен премиер

Снимка: Булфото

Позицията на партията " ИТН " остава непроменена, макар поканите от другите парламентарни обединения да се възобновят договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат. Това разгласи зам.-председателят на парламентарната група на партията Ивайло Вълчев преди съвещанието на групата във вторник вечерта, написа News.bg.

" За нас още с приключването на първия мандат по метода, по който завърши, беше ясно, че при трети мандат... Аз, почтено казано, за себе си не виждам логиката при първия мандат да не се поддържа нещо, което по-късно ни се предлага при третия. " - разяснява Вълчев, представен от БНР.

Депутатът Станислав Балабанов посочи, че позицията остава непроменена макар поръчките, че Ива Митева е компромисна фигура за министър председател.

" Сега, виждате ли, от последните часове Мая Манолова ще прави поклон към нас, като ни даде опция да предложим министър-председател, което е неуместно. От ИБГНИ не забравяйте с какво съпоставиха Ива Митева преди две седмици - съпоставиха я с порода куче, по този начин ли беше? " - подсети националният представител.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР